Ostoskorissasi on 0 tuotetta, 0,00 €
Ostoskori / Siirry kassalle

Rekisteröidy

Mikä tekee mehustamme erityisen?

draw01
h1. Koivun Tyrnitilan oma tuotantotapa Mehun valmistustavasta riippuu, saadaanko arvokkaat siemenöljyt ja kuoriaines mehuun mukaan, vai jäävätkö ne puristemassaan. Koivun Tyrnitilan mehun salaisuus piilee siemenessä ja tuotantotavassa. Tilallamme kokonanainen puhdas tyrnimarja murskataan ja soseutetaan. Mukaan lisätään vain ripaus säilöntäainetta, ei muuta. Mehu tuotetaan kylmävalmistusmenetelmällä, eikä sitä kuumenneta tuotannon missään vaiheessa. Näin valmistettu mehu on täyteläistä, raikasta ja terveellistä. Valmistamme mehua pienissä erissä viikottain. Asiakkaamme saavat mehunsa aina tuoreena ja vitamiinipitoisena nautittavakseen. Ei ihme, että monien mielestä Koivun Tyrnitilan mehu on Suomen parasta!
h1. Tyrnimarja yleisesti "Tyrni (Hippophaë rhamnoides) on hopeapensaskasveihin (Elaeagnaceae) kuuluva piikikäs, C-vitamiinipitoisia marjoja tuottava pensas tai puumainen pensas. Tyrni kasvaa laajalla alueella Euraasiassa." — Wikipedia !http://kauppa.koivuntyrnitila.fi/files/od_koivuntyrnitila_suomi/img/tyrnimarjat.png! h1. Tyrnimarja sisältää mm: C-vitamiinia A-vitamiinia ja karotenoideja E-vitamiinia B-ryhmän vitamiineja rasvahappoja (omega-3, -6, -7, -9) flavonoideja (isorhamnetiini, kemferoli, kversetiini, myrisetiini) kivennäis- ja hivenaineita (kalium, magnesium, kalsium..) Lue lisää: "Fineli.fi / Tyrnimarja":http://www.fineli.fi/food.php?foodid=455&lang=fi
nostot_ukk nostot_luelisaa nostot_markkinakalenteri

2013 © Koivun Tyrnitila | Toimitusehdot.